Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Brokolicový salát s tuňákem
Těstovinový salát s tuňákem IV.
Náš domácí štrúdl
Francouzské palačinky
Pečené sladké brambory s řepou
Zázvorový macerát - sirup pro dospělé
Ovesná kaše s jablky, rozinkami a…
Koprová omáčka se žampiony
Špagety s cuketou a olivami
Boloňská pizza
Francouzská cibulačka
Butter chicken (máslové kuře) s flat…
Čokoládové brownies
Turecká vejce
Jablkový koláč ve skleničce
Čerstvé kimchi
Čokoládové řezy se zakysanou smetanou