Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Houby na smetaně
Linecký koláč s jablky a drobenkou
Kuřecí salát III.
Kozí brada - novoroční zelňačka
Sladké zapečené těstoviny s tvarohem
Vajíčková pomazánka se sýrem
Drobenkový vločkový koláč - snadno,…
Špenátové placičky se sýrem
Ořechové řezy s polevou z remosky
Grilovaný losos ve slanině
Rajčatová polévka
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.
Křehký koláč s mascarpone a malinami
Palačinky s krémem a lesním ovocem
Halloumi z grilu na salátu
Domácí kečup
Okurky ve vinném octě
Klasický burger