Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Slepičí polévka s játrovými knedlíčky
Polská polévka z červené řepy
Domácí vánočka
Krkovička pro vítanou návštěvu
Kuřecí mňamka ve smetanovo sýrové…
Šťavnatý citronový koláč
Domácí kulajda
Domácí čokoládové pralinky
Chalupářova vepřovka s bramborem a…
Parmazánová kaše s žampiony a rajčaty
Plněné papriky s rajčatovou omáčkou
Francouzský koláč s hruškami
Zapečená plněná rajčata
Cukeťák z trouby
Brownies s ostružinovým pyré
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Quiche s červenou řepou a sýrem
Vanilkový cheesecake