Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Ředkvičková pomazánka s karotkou
Zapečené rybí filety
Rybí salát z králíka
Jogurtové knedlíčky s jahodovou…
Bábovka s medem, ricottou a jablky
Bramboráčky se zelím a slaninou
Bramborové knedlíky plněné směsí s…
Křenové závitky v rosolu (aspiku)
Meruňkový koláč z cukety
Salát z pečené dýně s trhaným masem a…
Linecké cukroví krok za krokem
Tradiční vánoční punč
Masarykovo cukroví
Vosí hnízda
Svařák
Vanilkové rohlíčky VI.
Perníčky
Klasický recept na polevu na perníčky