Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Špenátové palačinky zapečené
Buchta alá medovník
Ořechový chléb II.
Zavařenina z višní a ořechů s…
Vepřová plec s krémovou omáčkou,…
Dýňová bábovka (řez) s kokosem
Banánovo-čokoládový vláčný koláč
Mámin ševcovský mls
Těstovinový salát s kukuřicí a tuňákem
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…
Francouzská cibulačka
Butter chicken (máslové kuře) s flat…
Čokoládové brownies
Restovaná zelenina s bulgurem a dipem
Jablkový koláč ve skleničce
Čerstvé kimchi
Čokoládové řezy se zakysanou smetanou