Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Lepenice
Tvarohové řezy trojbarevné
Banánový chlebíček
Tvarohový koláč s třešněmi
Jahodové řezy s bílou čokoládou
Smetanová omáčka s hlívou ústřičnou
Přesnídávka s ovocem a cuketou
Fazolová polévka se zakysanou smetanou
Americké palačinky s horkými jablky
Uzená polévka s kroupami a hráškem
Linecké cukroví krok za krokem
Čokoládové crinkles
Vosí hnízda
Svařák
Vanilkové rohlíčky VI.
Klasický recept na polevu na perníčky
Masarykovo cukroví
Perníčky