Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Čína pro lenochy
Bábovka s broskvemi
Polévané piškotové muffinky
Salát z grilované zeleniny
Kuřecí maso s pórkem a žampiony ve…
Citronový koláč dle časopisu F.O.O.D.
Šunkovo-sýrové karbanátky
Smažený řapíkatý celer
Vajíčková pomazánka Rabat
Tyrolské knedlíky
Francouzská cibulačka
Turecká vejce
Čokoládové řezy se zakysanou smetanou
Butter chicken (máslové kuře) s flat…
Jablkový koláč ve skleničce
Čerstvé kimchi
Čokoládové brownies