Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Rybí filé v těstíčku
Broskvový koláč z listového těsta
Luxus řez
Mandlové hrudky - nepečené
Laskonky dle časopisu F.O.O.D.
Holubce v bešamelu - plněné zelné…
Bramborový bochánek (mazanec)
Americký Coca-Cola koláč (buchta) s…
Sladko-kyselé vepřové po thajsku
Těstoviny se sušenými rajčaty
Jablečná buchta
Kulajda
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou
Americké lívance
Bramborový salát s čočkou a pečenou…
Makovec se švestkami
Huevos rancheros
Vanilkový cheesecake