Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Knedle v hrnečku
Rybízová buchta s čokoládou
Zapečené brambory s listovým špenátem…
Bulharská trošije (nakládaná zelenina)
Alsaský jablečný koláč
Křehké jablkovo-tvarohové řezy
Francouzské brambory - bez vaření
Jednoduché sýrové chuťovky (slané…
Koprová omáčka se žampiony
Dýňové karí se špenátem a čočkou
Svatomartinská husa
Lokše
Dušené červené zelí
Rohlíčky s povidly
Kaldoun s játrovými knedlíčky
Husí roláda s kaštanovou nádivkou
Hruškový crumble s perníkem
Zelňačka s klobásou