Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pikantní čalamáda
Balkánský salát
Domácí uzený bůček, plec, ramínko,…
Vajíčková pomazánka VI.
Skořicové rohlíčky
Placičky z ricotty s cuketou a…
Frýdecká kotleta v alobalu
Jahodový (ovocný) pohár
Krémová kukuřičná polévka
Restované žampiony s bramborami a…
Francouzská cibulačka
Restovaná zelenina s bulgurem a dipem
Čerstvé kimchi
Butter chicken (máslové kuře) s flat…
Jablkový koláč ve skleničce
Čokoládové řezy se zakysanou smetanou
Čokoládové brownies