Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Palačinkový dort
Pečené brambory s anglickou slaninou
Metr (šachovnice)
Výborná holandská omáčka ala svíčková
Špekové knedlíky v alobalu
Česnekové závitky se slaninou v omáčce
Vegetariánská Quesadilla
Bramboráky (křupavé)
Bramborové muffiny se slaninou
Rolovaná krkovice à la porchetta
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek