Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kávové muffiny
Mřížkový koláč : pudinkovo-makový
Soté z vepřového masa
Cuketa snadno, rychle a chutně
Dýňové nebo mrkvové šátečky s tvarohem
Jednoduché špenátové palačinky
Kořeněné kuřecí řízky v těstíčku
Beránek ze šlehačky
Bylinková žebírka na pivu
Husí roláda s kaštanovou nádivkou
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky
Svatomartinská husa
Lokše
Rohlíčky s povidly
Dušené červené zelí
Karlovarský knedlík I.
Hruškový crumble s perníkem
Zelňačka s klobásou