Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Lehký salát
Brokolicový koláč
Okurkový salát alá tzatziky
Šátečky - bezkonkurenční
Mandle pražené v troubě
Mřížkový koláč : pudinkovo-makový
Drobenkový vločkový koláč - snadno,…
Buřty na pivě
Jednoduché zeleninové lečo s fazolemi
Cukety plněné mletým masem
Klasické lečo
Cukeťák z trouby
Borůvkový koláč s krémem z bílé…
Cuketové pickles s koprem
Jahodový sorbet
Topinky s pestem, rajčaty a…
Losos s hráškem