Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vepřové kousky na paprice
Rychlá kuřecí roláda z řízků
Slaný anglický koláč
Lasagne se slaninou a kyselým zelím
Rybí hranolky (nudličky) v těstíčku
Tvarohové knedlíky plněné ovocem
Kroupový oběd (večeře)
Dietní bezlepková žemlovka
Lehký vajíčkový salát s jogurtem
Krémové lečo
Cukeťák z trouby
Domácí kečup
Ricottový koláč s malinami a…
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Ostružinový koláč s broskvemi
Pravé maďarské lečo
Čevapi s ajvarem
Okurky ve vinném octě