Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Ukrajinský boršč II.
Báječný jablkový koláč
Mleté maso zapečené s bramborem,…
Brokolicové karbanátky II
Krůtí nudlová polévka
Jablečný (hruškový) šlehačkový koláč…
Rybí hranolky (nudličky) v těstíčku
Jednoduchý kávovník ala medovník
Univerzální jednoduché těsto na…
Čočková polévka s batáty
Rolovaná krkovice à la porchetta
Banánové lívance s kokosem a jablky
Kaštanová polévka
Kouzelný vaječný koňak
Hovězí Massaman karí s batáty
Citronový koláč z mléčné rýže
Crumble s jablky
Sladký jogurt s kořením