Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Játrová paštika IV.
Jablečné těstoviny s tvarohem
Srdce na paprice
Vepřová kýta s červenýma fazolema
Borůvkový koláč s krémem z bílé…
Dýňové pyré s bramborem
Česnekové řízky na smetaně
Bramboráky se slaninou
Těstovinový salát s tuňákem a…
Kuřecí prsa Caprese
Dýňový kompot
Kaplická cmunda
Butter chicken masala
Vláčný perník s jablky
Maďarský guláš
Dýňové latte
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek