Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Plněný cop
Sladké pirohy
Křehký rebarborový koláč
Rychlá znojemská
Nanukové Řezy podle babičky Marušky
Tatarák z uzeného lososa
Chlebová polévka podle Ládi Hrušky
"Mrkváky" - kynuté buchty s mrkví
Vegetariánské špízy s feta sýrem na…
Plněné batáty
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek