Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Bramborová kaše
Dýňový krém
Bůčková roláda plněná šlehanou sekanou
Okurkový salát s jogurtem a…
Vepřové maso v alobalu
Sýrová pomazánka s vejci
Sýrová omáčka s těstovinami…
Výborné müsli - tyčinky
Celer smažený v kořeněné tempuře
Rolovaná krkovice à la porchetta
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek