Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pampeliškové víno
Kapr v marinádě
Bábovka s olejem
Hmota Marshmallow - nahradí marcipán
Jablečné těstoviny s tvarohem
Piškot s meruňkami a želatinou
Bylinková bešamelová omáčka (přeliv)
Blesková omáčka (nejen) s kukuřicí -…
Ořechové řezy s polevou z remosky
Těstoviny s lososem a arašídovou…
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Dýňové rizoto
Sekané houbové řízky
Míchanice na topinkách
Dýňový cheesecake
Ginger shot
Krůtí guláš s těstovinami
Dýňová polévka s hruškami