Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Étonnant jablkový koláč
Krém / krémová náplň do doutníčků,…
Kompotová buchta na plech
Slaný dort II.
Jablečná přesnídávka (pyré)
Jednoduchá ovesná kaše - zdravě a…
Citronový nebo pomerančový krém -…
Rukolový salát s novými bramborami
Citrónová Janina
Pizza bolognese
Cukeťák z trouby
Čevapi s ajvarem
Ricottový koláč s malinami a…
Pravé maďarské lečo
Domácí kečup
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Okurky ve vinném octě
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.