Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Nejoblíbenější plněné drůbeží řízky
Drožďová polévka křečka Josífka s…
Špízy z mletého (nejen) krůtího masa
Tvarohový krém s třešněmi a meruňkami
Kávový zákusek - řezy
Lasagne s cuketou a slaninou
Buchta s marmeládou a kokosem z Anglie
Babiččina zbojnická pečeně
Pudinkové šneky Ládi Hrušky
Houbová polévka
Krémová houbová polévka
Rizoto s kuřetem a liškami
Banánový chlebíček
Dušené bílé zelí
Halloweenské cupcakes
Topinky s houbami a čedarem
Hruškový crumble s perníkem
Kaldoun s játrovými knedlíčky