Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Krůtí medailonky na zelenině
Krémová slepičí polévka
Vanilkové rohlíčky z lískových oříšků
Hodslavská řezanka
Polévané piškotové muffinky
Dresing z kysané smetany
Kus Kus (Cous Cous)
2 x Diviznový sirup + macerát (nejen)…
Puding s chia semínky a pomerančem
Mac and cheese
Francouzská cibulačka
Turecká vejce
Čokoládové řezy se zakysanou smetanou
Butter chicken (máslové kuře) s flat…
Jablkový koláč ve skleničce
Čerstvé kimchi
Čokoládové brownies