Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Plněné linecké košíčky
Panenka v česnekovo-sýrové krustě
Lívance z podmáslí s borůvkami a…
Bleskový koláč s tuňákem a rajčátky
Pivní krkovička z pečícího sáčku
Bylinkový chléb (DUKAN)
Závin z listového těsta se zelím a…
Jablkovo-kokosová bábovka ze zakysané…
Kuskus se zeleninou a tuňákem
Salát z rýžových nudlí s kuřetem a…
Krémová kuřecí polévka s kukuřicí
Kotlety plněné kysaným zelím
Ořechová bábovka s mrkví a pastinákem
Turecká vejce
Kefírový koláč s jablky a čokoládovou…
Chleba s avokádovou pomazánkou a vejci
Krémová brokolicová polévka s česnekem
Brokolicová polévka se sýrem a…