Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Špagety s kuřecím masem, žampiony a…
Velikonoční oříškový dort
"Sloppy Joes" - zapečený sendvič
Francouzská bageta
Sladko-kyselé vepřové po thajsku
Jednoduché pečené vepřové ocásky
Bramborovo-špenátová polévka
Kuřecí kari maso s cuketou
Banánové placičky / palačinky
Plněná krůtí prsa s kuskusem
Brokolicová polévka se smetanou
Masové koule s bulgurem a zeleninou
Placky z quinoy
Rychlé bryndzové špecle
Čokoládový pudink
Kuskus s rajčaty a mátou
Polévka z červené čočky
Restovaná zelenina s bulgurem a dipem