Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Smetanová cibulačka
Bůček pro správné chlapy
Salát z červené řepy s křenem II.
Plněné žampiony špenátem
100% rajská šťáva - sterilovaná
Thajská kuřecí polévka s houbami
Hořčicoví utopenci se zelím
Jablečník bez vajec - jablečný koláč …
Pečené brambory
Srbské rizoto
Americké lívance
Brokolicová polévka se smetanou
Čevabčiči
Bramborový salát s čočkou a pečenou…
Kulajda
Jablečná buchta
Makovec se švestkami
Huevos rancheros