Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kotlety na houbách III.
Jablka v županu podle Lorenze Lamase
Bůčková roláda plněná šlehanou sekanou
Nepečený malinový dort do misky
Debrecínské závitky
Cizrnový salát s restovanou paprikou
Jednoduchá nivová pomazánka s křenem
Pekingské zelí se zálivkou / salát
Pomazánka se sušenými rajčaty
Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou
Kaplická cmunda
Dýňová polévka s červenou čočkou
Butter chicken masala
Dýňový cheesecake s ricottou
Maďarský guláš
Rychlá bábovka
Řepánky
Vanilkový cheesecake