Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zapečené těstoviny se špenátem
Salát z červené řepy s fazolemi
Vynikající zapečené vepřové kotlety
Makový koláč se sněhem
Dvojbarevný jablečný koláč
Tvarohovo-višňový závin
Piškotová roláda podle Lidušky
Česnekovo-zázvorové kuřecí (nejen)…
Klouzáky s masem (chlupaté knedlíky)…
Maďarský guláš
Jablečná buchta
Kulajda
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou
Americké lívance
Bramborový salát s čočkou a pečenou…
Makovec se švestkami
Huevos rancheros
Vanilkový cheesecake