Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Strouhaný koláč
Sýrovo-vajíčková pomazánka
Nepečený moučník (dobrotka)
Číňan na houbách
Cuketový krém (polévka)
Blesková rýže kari podle Lidušky
Dort s rebarborou a sněhovým tvarohem
Arašídové sušenky
Smaženka s restovanou zeleninou
Zelňačka s klobásou
Kokosky podle časopisu F.O.O.D.
Ořechy s krémem
Rafaelo kuličky
Florentýnky
Rumové kuličky s kokosem
Vosí hnízda III.
Klasický recept na polevu na perníčky
Nejlepší vaječný likér