Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Květáková polévka s krupicí a vejci
Bábovka šlehačka
Červená řepa se zelím
Omáčka z kuřete
Kuřecí závitky - křehké a šťavnaté
Krupicové knedlíky s jahodovou omáčkou
Čokoládovo-tvarohový dort
Gulášová polévka z kuřecích žaludků
Sýrovo-šunková pomazánka
Maďarský guláš
Jablečná buchta
Kulajda
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou
Americké lívance
Bramborový salát s čočkou a pečenou…
Makovec se švestkami
Huevos rancheros
Vanilkový cheesecake