Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Brokolicový koláč
Krémová slepičí polévka
Zapékaná kapusta s rýží
Vaječná pomazánka s rukolou
Citronová roláda s tvarohovým krémem
"Piña Colada" ananasovo-kokosové řezy…
Sýrovo-šunková pomazánka
Puding s chia semínky a pomerančem
Vegetariánské špízy s feta sýrem na…
Kachna s fíkovým zelím
Tradiční bramborový salát
Vánočka ze šesti pramenů
Pravý staročeský smažený kapr
Štědrovečerní rybí polévka
Pavlova s granátovým jablkem a…
Sýrové kuličky
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Čerstvé kimchi