Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Humrové chlebíčky
Co se zbylou rýží?
Jednohubky nebo chlebíčky se ,,Zaziky…
Báječné ovocné řezy - krémeš
Rychlý nepečený moučník z polenty
Brokolicové nebo květákové lívance
Řízky v klobásovém zelí
Bylinková žebírka na pivu
Jarní závitky s krevetami, bylinkami…
Treska pečená s paprikami
Obalovaný asijský květák z trouby
Středomořská čočková polévka
Milionářské řezy se slaným karamelem
Gyoza knedlíčky
Mexický hrnec s rýží
Císařský trhanec
Quiche s červenou řepou a sýrem
Kachní prsa s nudlovým salátem