Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
3x3 - těstovinový salát
Ovocné knedlíky ze spařeného těsta
Kuřecí prsa na majolce
Bramborový guláš III.
Paprikovo-tvarohová pomazánka
Kokosové kari s krůtími prsíčky
Jogurtová krkovička zapečená s…
Ovocné želé s mascarpone
Marináda na kuřecí maso s citrusy
Smetanové fleky se zelím
Turecká vejce
Blesková zeleninová polévka
Španělské „španělské ptáčky“…
Hraběnčiny řezy podle časopisu F.O.O…
Snídaňová tortilla
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Chleba s avokádovou pomazánkou a vejci
Krémová brokolicová polévka s česnekem