Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Rychlé punčové řezy
Tiramisu s banánem
Zapečená brokolice s krabími tyčinkami
Chanso omáčka na špagety
Cuketová polévka s hráškem a mátou
Italská rybí polévka „caciucco“
Cuketová žemlovka (nádivka)
Tvarohové kynuté buchty
(nejen) Jahodovo-tvarohový dezert z…
Bleskové špagety s rajčaty a burratou
Kulajda
Dýňové rizoto
Sekané houbové řízky
Míchanice na topinkách
Dýňový cheesecake
Ginger shot
Krůtí guláš s těstovinami
Dýňová polévka s hruškami