Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Bavorské vdolečky
Závin z listového těsta se špenátem
Ořešáci - ořechy v karamelu -…
Vajíčková pomazánka (méně tučná)
Vánoční jihočeský kuba
Kořeněná panenka - grilovaná
Medová kuřecí stehýnka
Česnekovo-zázvorové kuřecí (nejen)…
Švestkové muffiny s mákem (hrnkový…
Cuketové placky
Cukeťák z trouby
Domácí kečup
Ricottový koláč s malinami a…
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Ostružinový koláč s broskvemi
Pravé maďarské lečo
Čevapi s ajvarem
Okurky ve vinném octě