Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Bramborový oběd
Dietní rychlá jakočína
Kuskus zapečený pod grilem
Jednoduché artyčoky
Krkovice s červeným zelím
Cibulové vepřové - minutka
Jednoduchý meruňkový koláč
Karbanátky nebo sekaná s patizonem
Smoothie s Kinder Pinguí
Thajské rýžové nudle Pad Thai
Kuličky z mletého masa s rychlou…
Zelňačka s klobásou
Tvarohovojablečná bábovka
Těstoviny s lososem a arašídovou…
Budapešť
Podmáslový koláč s jablky a…
Smetanová bramborová polévka
Trojí sladká ovesná kaše