Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Fofr bublanina
Kuřecí nudličky na smetaně se slaninou
Zapékaná zelenina
Pečená vinná klobása na pivě
Bleskový koláč s tuňákem a rajčátky
Bramborovo-hrášková kaše
Borůvkové muffiny - rumové
Kuřecí jáhlové rizoto
Švestkové muffiny s mákem (hrnkový…
Maďarský guláš
Jablečná buchta
Kulajda
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou
Americké lívance
Bramborový salát s čočkou a pečenou…
Makovec se švestkami
Huevos rancheros
Vanilkový cheesecake