Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Třešňové omeletky
Kuřecí prsíčka Nenasyta
Čokoládová poleva na zmrzlinu, pudink…
Vepřové koleno marinované
Jablka v županu podle Lorenze Lamase
Dort s rebarborou a sněhovým tvarohem
Cuketová směs se slaninou
Salát z pekingského zelí - zdravě a…
Buřty na pivu
Kuřecí prsa Caprese
Dýňový kompot
Kaplická cmunda
Butter chicken masala
Dýňový cheesecake s ricottou
Maďarský guláš
Řepánky
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek