Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Mrkvové řezy s ananasem
Pečená zelenina na lžíci oleje
Voňavý králík nebo kuře - s nádivkou
Pesto ze sušených nakládaných rajčat
Jogurtový koláč s tvarohem
Vynikající kuře na paprice
(nejen) Tuňáková směs s mozzarellou
Placičky ze zbylé bramborové kaše
Uzenářský maxichleba s cibulovým…
Křupavé bramboráky se zelným salátem
Rolovaná krkovice à la porchetta
Banánové lívance s kokosem a jablky
Kaštanová polévka
Kouzelný vaječný koňak
Hovězí Massaman karí s batáty
Citronový koláč z mléčné rýže
Crumble s jablky
Sladký jogurt s kořením