Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Anglické zázvorové sušenky
Dýňový kompot s ananasovou šťávou
Pečené vepřové koleno na zelí
Ryba v pivním těstíčku podle Viléma…
Beránek s kandovaným ovocem
Domácí Monte krém
Valašské frgály dle časopisu F.O.O.D.
Celerová surimi pomazánka
Dobré špízy
Tagliatelle se žampiony
Perníčky
Linecké cukroví krok za krokem
Vanilkové rohlíčky VI.
Segedínský guláš - F.O.O.D.
Kouzelný vaječný koňak
Madlenky
Čerstvé kimchi