Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Cuketový dort
Salámová pomazánka III.
Roštěnky na špeku
Kuřecí závitky - křehké a šťavnaté
Roštěná mé babičky
Plněná cuketa II
Kmínový pšenično-žitný chléb
Bramborovo-šunkový květák se sýrem
Jednoduché špenátové palačinky
Cuketové těstoviny s ricottou a…
Houbový guláš
Topinky s houbami a čedarem
Podzimní salát Coleslaw
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Dýňový cheesecake
Sekané houbové řízky
Koláč s kaki a skyrem
Dýňové latte