Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Klatovský řízek
Roláda se šlehačkou
Smažená tlačenka s falešným…
Bazalkové tofu
Jablečný závin s tvarohem z…
Domácí tavený sýr dle Ládi Hrušky
Jablečný cukrový závin (štrúdl) ze…
Bramborovo-sýrové placičky (šištičky)
Vynikající těstovinový salát se…
Smažený kapr bez kostí
Tradiční bramborový salát
Vánočka ze šesti pramenů
Pravý staročeský smažený kapr
Štědrovečerní rybí polévka
Pavlova s granátovým jablkem a…
Sýrové kuličky
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Čerstvé kimchi