Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kubánský dort
Koláčky na neděli
Cizrnová polévka s řapíkatým celerem
Králík na houbách a hořčici
Česnekovo-žampionové masíčko: minutka
Česnekové těstoviny se sýrovými…
Zahradní hamburgery - grilované
Domácí jablečný závin (štrůdl)
Třešňové (višňové) muffiny / koláč
Krémová kuřecí polévka s kukuřicí
Polévka ze zelí, rajčat a batátů
Palačinky s jablky a slaným karamelem
Dýňové rizoto
Dýňový cheesecake s ricottou
Hovězí bourguignon
Řepánky
Dýňový koláč s krémem ze smetanového…
Lokše