Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Tulácký guláš
Telecí medailonky s parmskou šunkou a…
Kuře na čerstvém zázvoru s kořenovou…
Těstoviny se špenátem a masem
Domácí nugát
Holubce v bešamelu - plněné zelné…
Můj dýňový kompot s ananasem
Banánové placičky / palačinky
Pečené vepřové koleno
Rychlé karí s květákem a batáty
Brokolicová polévka se smetanou
Restovaná zelenina s kuřecím masem
Banánové lívance s kokosem a mákem
Skvělý domácí kváskový chleba
Zapečené brambory se smetanou a…
Bábovka ve skle
Restovaná zelenina s bulgurem a dipem
Francouzská cibulačka