Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pizza na plech
Bábovka s jablky a skořicí
Krtkův dort na plech
Kuřecí roláda s houbovou nádivkou
Jehněčí kotlety - grilované
Čočková polévka ze zbylé čočky na…
Smetanové tvarůžky (syrečky)
Rychlý smetanovo-čokoládový dezert
Nakládané masové kostky dušené na…
Trhací bochník se sýrem
Česneková pomazánka se sýrem
Čočka s bylinkami a uzeným masem
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Chlebíčky s ančovičkami
Zelňačka s klobásou
Sýrové kuličky
Panna cotta s granátovým jablkem
Čerstvé kimchi