Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Rybízová bublanina s krémem
Rybízový koláč IV.
Špekové knedlíky v alobalu
Vaječný salát s ředkvičkami
Ledový salát s kořeněným kuřecím masem
Bůčkové výpečky se zázvorem, aneb…
Čokoládovo-ořechová vláčná bábovka /…
Bublanina z remosky
Vepřový plátek s listovým špenátem
Výpečky s chlupatými knedlíky a zelím
Skořicové šneky
Mrkvový krém se zázvorem a chilli
Kuřecí prsa s pečenou dýní a mačkaným…
Pečená zelenina s bylinkami
Nepečený jablkový dort
Zeleninový boršč
Kaldoun s játrovými knedlíčky
Tvarohové řezy s mákem