Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vajíčková lahůdková pomazánka
Čaj ze sušených šípků
Masové nudličky na zelenině s nudlemi
"Jahoďák" - dort
Bostonské krémové mufiny
Ananasovo-kokosová roláda "Piña…
Smoothie z červené řepy
Plněná vepřová rolka
Kuřecí maso se šunkou a hermelínem
Mexický těstovinový salát
Třešňová marmeláda
Čevapčiči
Focaccia
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O…
Voňavý sirup z bezinkových květů
Salát little gem se slaninou a…
Jahodové knedlíky raz dva
Třešňový koláč s tvarohem