Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Jogurtové řízky
Kremeše s pudinkovým krémem
Pečené kuřecí se zeleninovou rýží
Krémová kapustovo-sýrová polévka
Broskvové (meruňkové) muffiny
Krém z dýně hókaidó
Kořeněné kuřecí řízky v těstíčku
Tvarohový cheesecake s borůvkami
Bramborovo-žampionová polévka na dva…
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Rebarborový džem s vanilkou
Chřest s křupavou posýpkou a…
Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou
Křehký dort s revení
Sirup ze smrkových výhonků
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Domácí vanilkový a kakaový pribináček
Koláč z rebarbory