Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Lehký tvarohový koláč
Med ze sedmikrásek
Řízky v ovesných vločkách
Pečený pstruh s holandskou omáčkou
Jednoduchá špenátová polévka se sýrem
Krém z dýně hókaidó
Jahodová marmeláda (džem) s třešněmi
Quinoa s houbami ala houbový kuba
Telecí roláda s jablky, hrozny a…
Mexický těstovinový salát
Třešňová marmeláda
Čevapčiči
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O…
Voňavý sirup z bezinkových květů
Salát little gem se slaninou a…
Jahodové knedlíky raz dva
Třešňový koláč s tvarohem
Havajské kuře huli huli