Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Templářský dort tmavý
Hnětynky - posvícenská specialita z…
Majolková krkovička se sýrem
Pečená krůta s pečenými brambory a…
Dvoubarevné margot řezy - píchané
Jemná vajíčková pomazánka
Rizoto se slaninou a žampiony
Kapustové karbanátky s uzeným masem a…
Trhané vepřové
Fajitas v tortille
Domácí rybízová marmeláda
Krůtí špízy yakitori
Jahodové nanuky
Cuketovo-brokolicový krém
Domácí zázvorovo-citronová limonáda
Poke bowl s lososem
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem
Klasický burger