Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Senzační schwarzwaldský dort
Zeleninová polévka s pohankou
Vepřové řízky v pařízském těstíčku
Obalovaná česneková křidélka
Medovník z Počernic
Čokoládový fondán - chocolate fondant
Penne s tuňákem a kukuřicí
Masová minutka na zeleno - rychle a…
Mandle v pánvi pražené
Zapečená vejce po italsku
Hrnková bublanina s třešněmi
Kofty s tzatziki
Cheesecake s třešněmi a drobenkou
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Klasický burger
Jahodové nanuky
Poke bowl s lososem
Koláč s ricottou a bílou čokoládou